Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade hund

Nellie...du kom in i mitt liv 2002
som en livlig och glad valp
En trogen vän som tröstar
när allt känns nattsvart
Ett sällskap som lyssnar
Som tittar på mig
med kloka gulbruna ögon

Idag fick jag veta
att du är sjuk
En tumör
Om det inte går
att operera bort
måste du somna in
Jag vill aldrig
att du ska behöva lida
Jag älskar dig
mer än ord kan förklara

Du är alltid min bästa vän!




Fri vers av Liten tårdroppe
Läst 358 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-28 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liten tårdroppe
Liten tårdroppe