Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Showtime under ögonlocken

Jag sluter ögonen och sedan blir det showtime under ögonlocken
Dygnsrester blandas samman
med omedvetna minnen önskningar och begär
och allt tar sig rent surrealistiska uttryck
där så mycket kan förtätas och förklaras
i bara en enda liten svårtydbar bild eller sekvens
som man sedan kan försöka att ge en mening
Ibland minns jag knappt vad man drömt
vaknar bara med en diffus Känsla i kroppen
men jag tror faktiskt att drömmarna också vill säga en något
ofta något som man inte är helt medveten om eller ens vill kännas vid och som därför måste uppträda i teaterförklädnad.
Förutom att jag allt som oftast finner drömmarna givande
så tror jag även att de i slutändan
också leder till någon form av insikt och starkt utvidgad självkännedom




Fri vers av Liten tårdroppe
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-13 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liten tårdroppe
Liten tårdroppe