Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Firade lilla Iza.


Helgen

Fyra tåg, en ersättningsbuss och en bilfärd
För att komma till en lantlig värld

Födelsedagskalas
Presentextas:
Hus där My little pony bor
Och blinkande skor

Färgglad
Höstpromenad
Läskande till den milda grad:
Rabarberlemonad

Scones och ännu mera baka:
Regnbågssockerkaka
Fet standup som höjer humör
Ekologiskt jordnötssmör

Från prinsessa till trollpacka
En expert på att snacka
Med en geléhallonätande fyraåring
Har man det aldrig boring

Sju hjortar, en löpande grävling och en yngre älg
Bara en vanlig Östergötland-helg




Bunden vers (Rim) av Johan Karlsson
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-13 19:06



Bookmark and Share


  Vargo
Härligt detaljrik och lekfullt beskriven. Blir glad av att läsa den och kan se det hela framför mig. Ryste av första raden, dåliga minnen med SJ.

Dock lite besviken över att du valde att "nödrimma" på engelska.
2013-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Johan Karlsson
Johan Karlsson