Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara vi

Bara du kan se
vad du ser
ingen annan
kan titta åt dig
om vi inte tittar själva
kan ingen se
vad det finns att se

bara jag kan höra
vad jag tänker
om jag inte säger det
till dig
om jag inte ritar det
på ett papper
och delar ut det till världen

bara vi kan känna
det vi känner
med hjärtat
för ingen annan
har ett hjärta som vårt

men hur vi än gör
kan du inte se
det som inte finns
och du kan inte känna
det som inte känns
du kan inte höra
mina tankar
som jag aldrig tänker.




Fri vers av Elisabet
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-03-10 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabet
Elisabet