Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fika snart?


Om du behöver en tår är det bara att slå en signal.

Jag är inte värd en enda tår
så gråt inte för min skull någonsin
jag är bara såhär ibland
och oftast är jag inte alls såhär
men det är så det är,
jag är ombytlig och byter gärna
om flera gånger per dag
men jag vill inte byta ansikte
för jag tror att det är såhär
jag ser ut trots
alla skavanker du hittat och
träffat på och glömt bort och
kommer upptäcka igen
för jag är inte mer än vad
jag är just nu.

Här sitter jag lite patetisk
sådär försöker vara lite mera
komplicerad än vad jag egentligen
kan vara och det är mitt ansiktes fel
att jag inte kan vara mera komplicerad
än såhär för det påminner mig om
att det här är allt jag är
och mer än så blir det inte
och jag hoppas hela tiden
att det ska räcka för din vänskap
jag vill så gärna räcka för din vänskap.

Och den där fikan som aldrig blir av
sitter jag och tänker på nu
fastän jag måste erkänna att det inte är
alltid jag tänker på en fika som inte blir av
men jag tycker att den borde bli av snart
för jag är sugen på kanelbulle och latte
och på att få se om du fortfarande ser
ut som du gjorde sist eller om du
inte alls ser likadan ut längre
för vad vet jag, det var längesen jag
tog mig tid att prata riktigt ordentligt
för det verkar inte bättre än att jag alltid
måste iväg till något
som verkar viktigare men inget är viktigare
än att vara en vän just nu och jag skulle
ge världen till dig i present
för att få vara en vän nu.

Jag är inte värd en enda tår
men darling, jag gråter gärna för dig.




Fri vers av Elisabet
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-05-13 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabet
Elisabet