Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även den rätt som serveras med avsky, är värd att ta till sig. Det är som med människors behov av svärta i livet, av skräck, förödelse, bråk, slagsmål, mord. Bara det inte drabbar oss själva, personligen.


En avskyvärd text





Det värsta med
att vänta på döden
är att den för de lyckliga få

om än de kan ses i miljontal
kommer mera plötsligt.
Medan vi mer otåliga

tycker oss ha suttit i väntrummet
länge nog väntandes
på den slutliga domen.




Övriga genrer (Satir) av lodjuret/seglare VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-16 23:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
I väntan på döden är det bästa receptet att Leva ett gott liv.
Sedan är ju döden vad man gör den till. Vem vet, det kanske är fantastiskt där "on the other side". Ingen har ju kommit tillbaka.
:))
2013-10-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP