Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solstrålen

Du är solskenet
som strålar in genom fönstret
varje morgon.

Du är solskenet
som gör varje dag
ljus och vacker.

Du är solskenet
som sjunger om en framtid
och ännu en morgondag
när natten tar över.

Varje litet regnmoln
ser ner på dig med avund i blick
ty du är solstrålen på jorden.




Fri vers av FannyEkberg
Läst 187 gånger
Publicerad 2013-10-15 15:27



Bookmark and Share


  prinscess VIP
vad fint
2013-10-15
  > Nästa text
< Föregående

FannyEkberg
FannyEkberg