Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En parafras är en omskrivning på ett mera känt uttryck, citat eller ordspråk.


Dagens parafras 20131015




Äpplet faller inte långt från marken.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-15 15:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nej. Bara e n bit.
2013-10-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP