Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den som tycker sig ha 'ingenting' att göra, och för mycket tid att göra det på, kanske skall försöka sig på att istället för att försöka hitta något att göra, se på när andra gör de saker de gör. Det kan inspirera.


Elden i själen brinner klart






Det är när man har mycket att göra,
som man lyckas klämma in
även mera saker att göra.

Ju mindre jag har att göra,
desto mindre får jag gjort.




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-16 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP