Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pärlan

Är det så
att varje avsked
är en tagg
som borrar sig in?

Är det så
att tiden
kapslar in
Sorgen
likt ett sandkorn
i mitten av
en pärla?

Är det så
att den vandrar inåt
söker sig
till hjärtat
och slår rot?

Är det så
Att varje avsked
samlas där
likt en törnekrona?

Eller likt
en kedja av pärlor?




Fri vers av Rastervinkel
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-15 22:15



Bookmark and Share


  cilax VIP
fin loop tillbaka till pärlor
2013-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Rastervinkel
Rastervinkel