Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kapsel

Jag skall forma
mina händer
till ett kärl

Där skall jag
samla
alla minnen

Din röst
Ditt skratt
Dina flinka händer
Som höll mig

I din handflata
fick jag plats

Jag skall samla allt
i kärlet
Och sammansluta det
Till två droppar
Låta dem mötas

Som ett timglas
En kapsel
Av tid




Fri vers av Rastervinkel
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-15 15:25



Bookmark and Share


  Rastervinkel
Kyreus of Sweden: Intressant kommentar! Berätta hur du du tänker! :)
2016-05-24

  KYREUS of Sweden
Transitivt.
2015-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Rastervinkel
Rastervinkel