Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cirklar

Efter flera år
väntar du fortfarande
På livet
Söker efter mening
& Väntar in tiden
Medans dina tankar kretsar
i cirklar

glömmer du bort att leva




Fri vers av Stvafel
Läst 203 gånger
Publicerad 2013-10-16 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stvafel

Senast publicerade
cirklar
* Se alla