Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmen lämnar oss

Frosten är här
Dimman kommer
Livet i värmen
Lämnar oss

Nu finns tid
Att skapa värme
Mellan oss
Ligga i värmen under täcket

Värmen i stugan
I kramen
i leendet
Fylla oss
I kärlek
I vänskap

Drick choklad
Ta en kopp te
Eller kaffe

Låt stillheten
få fylla livet
Med en djupare tid
Tid för tanke
För reflektioner

Ett Inre liv
Möjlig värme
Möjlig helhet




Fri vers (Fri form) av en röst
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-16 06:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

en röst