Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äppelmos

Att sparka på ett äpple
Länge längs en gata
Nästan i klass med
”This is Sparta”




Bunden vers (Rim) av Johan Karlsson
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-16 20:16



Bookmark and Share


  Vargo
haha
2013-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Johan Karlsson
Johan Karlsson