Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlåt om detta blev en deprimerad och överdriven text, skäms jättemycket, men var bara tvungen att skriva av mig.


Jag kommer ihåg.

Jag kommer ihåg när du och jag var tillsammans, hur lycklig jag var.
Jag kommer ihåg när du sa att du bara ville vara min vän, den smärtan finns kvar.

Jag kommer ihåg ensamma nätter, utan dig.
Jag kommer ihåg när jag insåg att du aldrig älskade mig.

Jag kommer ihåg när du träffade nån, jag kommer ihåg att hon var allt jag inte är.
Jag kommer ihåg när ni kysstes, hur din blick skrattade, du var jättekär.

Jag kommer ihåg när jag skadades av sorgen, hur allt kändes svårt.
Jag kommer ihåg när depressionen kom, hur den kvävde mig hårt.

Jag kommer ihåg.




Fri vers (Fri form) av FeliciaM
Läst 474 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-16 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FeliciaM

Senast publicerade
Jag kommer ihåg.
* Se alla