Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt första försök till en limrick med en dyster ton.


En pojke från Skåne

Det fanns en pojke från Skåne
Som såg upp på sin Måne
Önska sig evig kärlek
men den honom undvek
och alla honom såg som fåne




Bunden vers (Limerick) av Courage no more
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-16 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Courage no more
Courage no more