Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farmors sista dans

Höstdimman i dina ögon

bäddade in jaget

barndomens äppelkinder

lyste grönröda

 

Bitterheten dansade

i takt med löven

och elden förtärde

den dröjande sommaren

 

Kom dansa med mig!

Sväng dina ben,

sjöng höststormen

och tog dig i famn

 

Dina ögon slocknade

i takt med frosten intåg

kvar stannade en svag doft

av vildapel

 

© Iréne Svensson Räisänen




Fri vers (Fri form) av Iréne S Räisänen VIP
Läst 567 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-10-17 11:46



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så mycket tycker jag om denna bild

ditt hjärta andas i orden
2013-11-26

  Drömfångare
Aww, jättesorglig och fantastiskt bra!
2013-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Iréne S Räisänen
Iréne S Räisänen VIP