Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden illustrerar här på ett blygsamt sätt hur importen kommer till byn. Bär och frukter från andra länder ankommer med flyg och fartyg för att sedan lastas om på konteinrar och färdas med lastbil på landets vägar.


Dagens förklarade ord, bärbar






En bärbar, är den plats från vilken de naturliga desserterna serveras. En skål med blåbär, hallon, hjortron och så vidare. Sedan bör där förstås även de goda frukterna finnas med. Samt övriga assessoarer (hur det nu stavas) såsom drinkar, glass, vaniljkräm, piskad grädde och så vidare. Jordnötter är kanske varken bär eller frukt, men några nötter är de ju inte heller.




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-25 14:38



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Gott när bär bar
jordnöt är väl
en rar ärta...
Eller...
2014-03-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP