Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom

Riddaren grät efter slaget, bakom smidda skal
ännu en drabbning, ingen glädje, bara sorg

Ännu fler offer på livets stig

Bakom smidda skal kan ingen se, smärtan är skyddad
men kampen fortsätter, bakom smidda skal




Övriga genrer av NMC
Läst 387 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-10 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NMC