Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ero-tik


Andningen blir stötvis, bröstkorgen hävs

Lusten visar sina blänkande läppar

Mer välkommen än så här blir du inte

Ta mig säger du, bortom sans och förnuft




Övriga genrer av NMC
Läst 366 gånger
Publicerad 2006-04-04 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NMC