Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pchyktant

hej där lilla hjärndocktor..

så du vill veta hur jag mår?

jodu jag mår fint, har en snygg kvinna brevid mig alchohol under sängen
och en diet som beståt till 80 prosent av piller 5 prosent mat 15 prosent nicotin.

tjaa vad ska man säga livet leker men jag får inte vara med.

helvete.


men det är väll så de ska va om man ska kalla sig för ''konstnär''


och de va de för nu over n out




Övriga genrer av dyselexi
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-21 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dyselexi
dyselexi