Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vattenpipsälskap

ja sitter här och väntan på livet
ja väntar väntar väntar
men inget kommer

ge mig ett täcken vad som helst
men inget kommer

när det slår mig som en knytnäve
i ansiktet

att väntan va de jag väntat på hela livet.




Fri vers av dyselexi
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-20 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dyselexi
dyselexi