Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå ensam

Det är en lång väg
framför dig
när du vet
att du måste gå ensam

Förlåt min bror
att jag inte vågade
stå vid din sida
Förlåt för alla brister
som lyste igenom
alla sprickor

Jag minns allt
Om jag kunde glömma
skulle smärtan
som lever i mitt hjärta
försvinna bort?
Kan vi börja om?

Det är en lång väg tillbaka




Fri vers (Fri form) av Liten tårdroppe
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-22 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liten tårdroppe
Liten tårdroppe