Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje andetag

Varje andetag
du andas
varje andetag
du tar
ett kliv mot
horisonten
du har framför dig
hela livet
eller ingenting alls
finns kvar
för oss
finns bara vi
och luften
vi andas
varje andetag
vi andas
hänger kvar
genom klivet du tar
mot att aldrig mera
se horisonten
i vitögat
i vindögat
i ett segel
som vill föra oss framåt
men du åker bara
tillbaka
finns det ingenting
värt att ha
som kärleken
vi lär oss att älska
men vi kan inte
lära ut kärleken
vi andas
i varje
andetag
av dina andetag
jag andas
varje andetag
du andas
varje andetag
jag andas
aldrig igen.




Fri vers av Elisabet
Läst 349 gånger
Publicerad 2006-03-10 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabet
Elisabet