Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Botten

Kryp, kryp...
kom närmare
Du kom som en vind
jag behövde skydd.

Kom, kom...
Du letade efter det
jag var något annat.

Kryp, kryp...
Natten var vi
dagen kom efter.

Se, på oss...

Vem anade att
glas efter sorg
kunde bli
liv förbi död.




Fri vers av Aleexzandra
Läst 205 gånger
Publicerad 2006-03-11 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aleexzandra
Aleexzandra