Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En parafras är, äh gå och slå upp det själv.


Dagens parafras 20131023





One (wo)man has to do what a(nother) man has to do.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-23 16:31



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En haltande logik är inte helt fel, det kan få dem vilka tycker sig ha en fin logik, känna att 'här kan jag tycka till' och så är det helt okej att de gör det. Fast de vill inte att man skall tycka det är okej, för då blir det de säger inte så provocerande för mig att de gör, och förstår de det så avstår de förmodligen. Det ser man ju på alla dem som avstått från att lämna en kommentar på just den här texten. Man behöver inte ha helt solida argument utan tycka sig ha något att säga.
2013-10-23

  Nanna X
det låter som en jävla massa pannkakor och en haltande logik.
2013-10-23

  lodjuret/seglare VIP
JaG meanaR att en del Kvinnor, av oss alla människor, varav en del av oss kvinnor är kvinnor, iblnad vill påstå att för att kunna göra samma jobb som en man gör så måste vi människor, ja eller kvinnor då, göra det till ungefär 250 procent. Fast ibland bara 150 %. Jag menar alltså inte att om en man är den som lagar till den hemmagjorda ärtsoppen och tungpangkakor på torsdagar skall behöva utföras som hemtjänst av barnens mamma istället.
2013-10-23

    ej medlem längre
what about hen?
2013-10-23

  Nanna X
menar du att kvinnan ska göra mannens jobb? fy fy fy.
2013-10-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP