Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och Du

Jag vill åka till Kina.
Hitta mig själv.
Komma hem och hitta dig.
Spela och sjunga gulliga
kärleks låtar med dig.
Vakna och småle mot varandra.
Jag vill bo i en skit lägenhet,
inte bry mig för jag är kär.
Jag vill kunna försvara dig,
älska med dig,
laga mat med dig,
umgås med dina vänner,
se hur du borstar dina tänder,
se vad du gör innan du går och lägger dig.
Jämte mig.




Fri vers av sociallyawkward
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-23 19:53



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
The Real McCoy.


great!!!
2013-10-23
  > Nästa text
< Föregående

sociallyawkward