Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att göra en rå översättning av vissa mer eller mindre ymnigt förekommande ord, det känns som en sorts uppgift att ta sig an. För att ord inte bara skall få stå för en enda uppfattning, betydelse.


Dagens förklarade ord 20131023






Rockoperan
är känd för att det finns
så många olika rockar i den.

Det
är alltså inte
själva föreställningen i sig
med storslagen dekor, musik och
sånger som slår an takten.

Rockarna
förekommer i alla storlekar, sorter,
snitt, tyger och färger.

Det
är minsann en färgstark föreställning
och då inte bara med tanke
på de olika färger och nyanser
som just kläderna
bär upp föreställningen med.




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-23 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP