Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diamanter och Rubiner

Tänk om alla tårar jag gråtit
Hade varit diamanter
Då skulle jag vara rik nu

Tänk om alla bloddroppar jag förlorat
Hade varit rubiner
Då skulle jag vara miljonär nu

Men tårarna torkade på kinden
Och blodet slutade droppa

Så jag blev aldrig rik av diamanter
Eller miljonär av rubiner




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-23 22:59



Bookmark and Share


  Magica VIP
Mycket bra, men jag hade skippat sista två raderna, då man förstår innebörden genom det du skriver så bra i dikten innan ändå. :)
2013-10-24

  Angel of love
Jag hade med varit rik då...
Men det kanske det man är ändå.. Rik på känslor.
2013-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP