Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammanlänkade

Från en saknad av värme 

Till en vackrare värld 

Kontrasten är så stor 

Likt en flämtande låga 

Eller en känsla av tvivel 

Vad fångar oss i stunden 

En annan plats eller tanke 

Kan vara det bästa vi får 

En bra dag och kväll 

Full av tankar om livet 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2024-05-06 06:40



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlade tankar och känslor om livet.
2024-05-06

  ULJO
Så fantastiskt fint.
2024-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP