Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningstimman

Älvorna dansar på den mörka myren

Dansar i gryningens första strålar 

En dans så förtrollande vacker 

Sänder sitt milda ljus för dig 

En stund på dagen då allting är stilla 

I tyst förundran de fångar oss

Som i stunder som dessa

Blir trollbundna av deras dans

Där på den mörka myren

Tyst under gryningens första timma 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-08 06:39



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En magisk morgon.
2024-05-08

  rostspik VIP
En stämningsfull bild målas upp.
2024-05-08

  ULJO
Snyggt.
2024-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP