Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En svullen himmel

En svullen himmel
höll andan
molnen
stockade sig
som en sorg
oförlöst

Sedan

Ett stilla regn
och himlen
befriade
med en utandning
de tårar vi
inte förmådde




Fri vers av Rastervinkel
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-24 21:20



Bookmark and Share


  Robin V
Snyggt! Gillar verkligen titeln, snyggt uttryck!
2013-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Rastervinkel
Rastervinkel