Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känsloflykt


Alldeles nära
blixtrar känslan.
Värmevågen träffar bröstet och strömmar längsmed huden,
låter mig känna det du inte kan säga mig.

På avstånd låter du frosten krypa,
du vänder ryggen till,
låter mig sträcka mig mot din nacke
där det mörka håret har för bråttom för att locka sig,
vi hinner inte tänka,
innan du är på väg.

Någonstans där det inte finns så mycket känslor.
De är i vägen,
håller dig tillbaka,
och jag låter dig fly.





Fri vers (Fri form) av Sub rosa
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-24 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sub rosa
Sub rosa