Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag andas in din närhet

Jag andas in din närhet
Ditt leende, dina djupa brunnar till ögon
Rösten nynnar på en bekant melodi
Du har en ängels ansikte
En alvs odödlighet

Jag skulle kunna gråta av lycka
Om du bara kom in på riktigt i mitt liv
Jag vill vara din måne och du min sol
Ty hela din kropp lyser

Jag är svag men samtidigt stark
När jag hör dig
Kan du inte komma närmare?
Bara ett andetag bort

Jag skulle kunna ligga här och titta på dig i en evighet
Alla ord jag inte kan uttrycka
Kan bara visa
Se in i mina ögon
Och då tvivlar du inte mer

Kom in i mitt liv på riktigt




Fri vers (Fri form) av Liten tårdroppe
Läst 193 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-25 02:06



Bookmark and Share


  dennisalexbengtsson
Wow, otroligt vacker dikt! inspirerande!
2013-10-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
närande och bra
2013-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Liten tårdroppe
Liten tårdroppe