Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötet där övrigt måste vara med

Ordet möte är som om vi var flöten som bara väntar på att det är slut.

Ordet möte är kärleks dött som om livet vore ett schema.

Ordet möte beskriver känslan att fläckas och kräkas från punk a till b.

Ordet möte talar ihåligt om inte övrigt finns med för där kommer ju känslorna in i så fall...

eller så är ordet möte något att vänta på.

Något att tänka på...




Fri vers av TheWhiteDove
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-25 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheWhiteDove