Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bär dig

Kommer jag gå
med dig
längs den där grusvägen
dina små fötter
trummar snabbt
bredvid mina stora
långa kliv
små kliv
två liv

ett litet moln av damm
bakom oss

Kommer jag se
din lilla röda lock
i nacken
räkna
dina små fräknar på
din smala axel
räkna
dina små långsamma
andetag

fladdrande ögonlock
ljusa fransar

Jag bär dig
inom mig
jag bär dig
fastän
du inte finns
jag bär dig
som ett frö
om ett löfte att
du en gång ska få
bli




Fri vers av Rastervinkel
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-25 23:14



Bookmark and Share


  Bojoli
Fin rytm! Spännande framtid...
2013-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Rastervinkel
Rastervinkel