Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Björntråd

Lite för korta ärmar
och det går inte att komma från
att du är lite trång över axlarna
nu
och faktiskt
ska jag erkänna
lite svår att stänga

och det går inte att komma från
att jag tycker om dig

min älsklingsjacka

jag kan varje sprucken söm
utantill
alla skavanker
följer jag med fingret och
minns då det hände

min älsklingsjacka
vi passade ju så bra

eller kanske gör det inget
att du är lite för kort
att man fryser om händerna
det finns ju vantar
och jag tycker om hur du känns mot huden

och förresten
är det fint när naveln syns
det tycker iallafall jag

Du är min älsklingsjacka
rätt sliten nu

Jag ska göra om dig
men varsamt
handsy varje söm

Låta åren synas
Låta dig vara med
ett tag till

med björntråd i sömmarna
och vantar på händerna




Fri vers av Rastervinkel
Läst 144 gånger
Publicerad 2013-10-25 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rastervinkel
Rastervinkel