Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaskad

Jag tycker om ljudet
sa han
hans tyngd
fick isen att ge med sig
med en röst
splittrad i tusen stämmor

som i en hinna av glas
hans ansikte
förvridet genom
en skärva
svingar han
i en regnbåge
splittrar den
i en kaskad
av vitt ljus

invid hans fot
hinnan som sluts
igen
och igen




Fri vers av Rastervinkel
Läst 171 gånger
Publicerad 2013-10-26 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rastervinkel
Rastervinkel