Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komplexitet.

Din verklighet är spunnet socker och frost.
Drömmar av skiftande dofter och smaker.
I natt är du välkommen i min famn- i morgon har du växt om mig.
Och jag ser fram emot att förlora mig i nostalgi, i bittersötma
och den magiska doften av salta tårar mot höstfrusen hud.
Om allt går rätt till kommer jag få sakna dig gränslöst.

Se mig i mina ögon och förklara hur det känns att vänta på
ruiner i uppbyggnad. Få se, hur sten för sten, dröm för dröm
och fjädrer för fjäder skall på plats innan vårt öde kan förseglas.
Du är två miljoner år av fläckfri succe. Du är hundra meter hög och
din syn toppas enbart av de som får se in i din själ.

Jag ser fram emot att få släppas in i ditt glashus,
i din bräckliga själ av skörhet och naivitet. Jag vill vara tjuren
som väcker dig från din koma, på alla tolkningsbara sätt.
Låt mig knäfalla inför din storhet, långt innan någon annan ser den.
Ingenting skulle ära mig mer, än att få lära dig konsten att bryta sig
fri från sitt öde.

För, den komplexa smaken av andraplats slår det mesta.




Fri vers (Fri form) av Isak VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-26 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak
Isak VIP