Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

runt

min svans jagar jag för evigt.
min sans förjagar jag.
för evigt.




Fri vers av Onders
Läst 381 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-26 01:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Konstigt. Du som ser så trevlig ut.
2013-10-26

  Federico Romano
Vo..ff
2013-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Onders
Onders