Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan dag

En annan dag
i en själslig karneval
Skuggorna ekar
Det verkar som
om jag inte kan
finna en väg hem
Håller din himmel
mig nere?
Så många krossade drömmar
Ansikten på så många människor
jag aldrig mer kommer att se




Fri vers (Fri form) av Liten tårdroppe
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-26 02:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liten tårdroppe
Liten tårdroppe