Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reslust


På perrongen väntar avresan, till okänd ort.
Kostnadsfri i plånboken, men ändå,
en påkostad resa.

Enligt utsatt tid kliver jag på.

Det förflutna passeras, station efter station.
Ljudet från rälsen närmar sig horisonten,
framtiden är min slutdestination.




Fri vers (Fri form) av Miss M
Läst 557 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-10-26 17:07



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
Ljudet från rälsen närmar sig horisonten,

_____________+++++
2014-01-02

  aol
fyndigt spännande
2013-11-02

  Lars Hedlin
Gott och spännande ;)
2013-10-27

  Tillbringaren VIP
Finurlig!
2013-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M