Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två

Vi byggde
en ensam pelare

att bära upp
ett helt tak

vi stöttade den
med våra kroppar

ställde oss
på tå
försökte nå

taket

rasade in
föll ihop
gled isär
tappade

balansen
oss själva
varann

vi byggde
en ensam pelare

att bära upp
oss

två




Fri vers av Rastervinkel
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-27 18:02



Bookmark and Share


  cilax VIP
som Babels Torn lite. Vacker bild
2013-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Rastervinkel
Rastervinkel