Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

Skymtar av din själ i älskarinnors ögon,
jag har sett dig i mina drömmar.
Haft dig i min famn, känt din doft,
min kropp mot din, dina läppar mot mina.
Strukit mina fingrar genom ditt hår och låtit dem dansa över din hud.
Du är så verkligt overklig, så nära men så långt bort.
Varför kan jag inte få dig?
Är du för bra för att vara sann?




Fri vers av Robert Singh
Läst 520 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-04 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert Singh
Robert Singh