Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spel

Livrädd att misslyckas,
livrädd att inte ens göra ett försök.
Satsar man inte så vinner man inte,
ditt hjärta är det högsta priset,
med den högsta insatsen:
Mitt hjärta




Fri vers av Robert Singh
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-11 07:35



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Game of LOVE
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Robert Singh
Robert Singh