Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår

Vårens grönska kom för tidigt,
frost på dess blad dämpar dess gröna färg.
Dess rötter är stelfrusna.
Ynkliga knoppar, barlagda i snön.
Goda viljor planterade dem, fel årstid dödade dem.

Vårkänslorna kom för tidigt,
frost på bar hud, ett bröst som skälver.
Isande kyla genomborrar ett blottat hjärta,
en öppen bröstkorg i ett bistert vinterlandskap.
Blottlagd av värme, krossad av kyla




Fri vers av Robert Singh
Läst 493 gånger
Publicerad 2013-11-06 08:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert Singh
Robert Singh