Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du?

En famn att somna i, och vakna lycklig.
Varje gång.
En hamn att landa i, där tiden är flyktig.
Varje gång.

En plats utan likgiltighet, där det triviala får ett värde.
För evigt.
Ett palats av visdomar, för komplexa för de lärde.
För evigt.

I dig har jag funnit en del av mig, jag inte trodde fanns.
Kärlek.
Så snälla du säg mig, vill du fly iväg nånstans?
Kärlek, för evigt, varje gång.




Bunden vers av Robert Singh
Läst 491 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-29 08:25



Bookmark and Share


  Nina.H
Kärleksfull längtan.. ljuv poesi!
2013-10-30

  Angel of love
Ömt och väldigt vacker.
2013-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Robert Singh
Robert Singh