Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min säng

Min säng är ett slagfält,
där pågår ett krig med lust som uppdrag.
Mellan dig och mig mellan lakanen,
vi utbyter kroppsvätskor och slag.
Vi ger utlopp för våra aggressioner,
för stress, för att vi haft en dålig dag.
För vi är lika du och jag,
vi slutar aldrig älska ens efter vårt sista andetag.




Bunden vers (Rim) av Robert Singh
Läst 384 gånger
Publicerad 2013-11-03 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert Singh
Robert Singh