Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnor



i lyktskenet


blir löven till stjärnor


mot asfaltshimlen




Bunden vers (Haiku) av Wilkans
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-29 14:25



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Finfint!
2014-04-21

  Nolltillhundra
Målánde och vacker!
2014-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Wilkans
Wilkans