Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hourglass

Fill me, turn me, make it real.
For one lifetime keep me.
And should I get lost or fall apart,
find me, catch my breath again.




Fri vers av Velvet
Läst 133 gånger
Publicerad 2013-10-29 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Velvet
Velvet